OVER ONS

DE OPRICHTER

Strayed Hills Studios is opgericht door een jonge ondernemer Mike de Briais Backer (Strayed Saint), geboren en getogen in Amsterdam-Noord. Hij is producer en eigenaar van muziekcollectief Strayed Hills, met o.a. artiesten uit Amerika. Daarnaast volg hij de opleiding PACT+ Music Production om zijn talenten naar een nieuw niveau te tillen en om te leren hoe hij een onderneming het beste kan managen.

 

HET IDEE

Strayed Hills Studios wilt talent uit o.a. Amsterdam-Noord kansen en gelegenheden bieden om door te groeien als artiest. Die gelegenheid is er namelijk niet, waardoor veel talent thuis zit of op straat belandt en zich niet kan ontwikkelen.

Make North Create Again!

 

DE STUDIO

Strayed Hills Studios is geen normale studio’s, maar studio’s die aan de volgende vereisten voldoen:

 • Betaalbaarheid: lage uurtarieven, voordelige acties en het (eventueel) gebruik van een CJP pas of ROC pas.

 • Doelgroepen: alle soorten producers, voornamelijk producers met een low-budget, scholen en buurthuizen.

 • Bereikbaarheid: binnen het stationsgebied van Amsterdam-Noord, aan het beginpunt van de Noord-Zuidlijn (Station Noord). Daardoor makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, met de auto, op de fiets en op 2 minuten loopafstand van station Noord.

 • Omgeving: binnen een leeromgeving (ROCvA en Bredero Mavo) en een groeiomgeving (Dockzz). Niet ver van stadsdeel Noord, hotels, horeca, bioscoop etc. en op 2 minuten loopafstand van winkelcentrum Boven’t Y.

 • Openingstijden: 9:00 tot 21:00 uur (op verzoek langer), 7 dagen in de week.

 • Eten & Drinken: homemade food, zoals broodjes bakkeljauw, hete kip en bara’s, verkrijgbaar bij de bar.

 • Community: klanten kunnen zich aanmelden en in een klantenbestand worden opgenomen, zodat zij op de hoogte blijven van de aanbiedingen en een platform krijgen voor hun eigen inbreng.

 • Hufterproof: kabels zijn niet direct zichtbaar in de studio’s, overzichtelijk interieur, genoeg personeel en huisregels. 

 • Inspiratie: de inrichting van de studio’s biedt de klant bij binnenkomst een rustige omgeving met weinig prikkels, zodat hij zijn eigen inspiratie kan meebrengen en eventueel de kleur van het licht kan aanpassen aan zijn mood.

 • Veiligheid: camerabewaking, eerst aanbellen en/of aanmelden/reserveren, betalingen zoveel mogelijk per pin.

 • Coronaproof: de coronaregels zijn zichtbaar opgehangen, desinfecteermiddel staat klaar bij de ingang, er is voldoende afzuiging/ventilatie, eventueel kunnen mondkapjes worden verstrekt en de klanten wordt verzocht de door de Rijksoverheid uitgevaardigde maatregelen in acht te nemen.

 

ONZE VISIE

Ons streven is om van Strayed Hills Studios een community en een netwerk te maken voor artiesten in heel Amsterdam. Herkenbaar en betaalbaar met de achterliggende gedachte, dat iedereen zijn eigen creativiteit kan benutten en kan laten zien. Maar dat begint in onze eerste studio waarin wij artiesten in Amsterdam-Noord een plek geven.