top of page

Muziekstudio Amsterdam

Muziekstudio Amsterdam; muziekstudio ruimte huren in Amsterdam

Een muziekstudio huren in Amsterdam? Kies voor Strayed Hills Studios: dé creatieve broedplaats in de regio. Als aanstormend talent heb je een muziekstudio in Amsterdam Noord nodig om je muziek of track op te nemen. Maar als beginnend artiest beschik je vaak nog niet over een enorm budget. Dat is vervelend, want een muziekstudio ruimte huren in Amsterdam is verre van goedkoop. De meeste studio’s vragen honderden euro’s voordat je eindelijk echt aan de slag kunt.

Bij Strayed Hills Studios doen we daar niet aan mee. Onze muziekstudio in Amsterdam is opgezet door én voor artiesten. Dat betekent concreet dat je bij al een muziek studio in Amsterdam huren kunt vanaf € 25 per uur. Met zulke scherpe tarieven heb jij de kans om binnen je budget je talent te benutten en zo door te breken naar het grote podium. Grote kans dat ons netwerk je daar ook nog eens bij kan helpen, want de brede community met aanstormende talenten biedt kansen aan iedereen.

Als klap op de vuurpijl organiseren wij ook regelmatig creatieve events. Ben je benieuwd of onze studio iet is voor jou? Neem dan direct contact met ons op, zodat jij jouw (digitale) muziek kunt produceren in een fijne, creatieve omgeving.

Waarom kies je voor onze music studio in Amsterdam Noord?

Strayed Hills Studios biedt veel meer voordelen dan alleen een scherpe prijs. Zo is de locatie in het stationsgebied een groot voordeel voor veel artiesten die voor ons kiezen. Je kunt onze studio gemakkelijk bereiken met de fiets en de auto, en zelfs met het openbaar vervoer kun je makkelijk bij de muziekstudio in Amsterdam Noord komen. Zo wordt het wel heel makkelijk om opnames te maken.

Tel daarbij op dat de studio 12 uur per dag geopend is (van 09:00 tot 21:00) en dit zeven dagen per week, en je weet direct dat je bijna nooit voor een gesloten deur komt te staan. Mocht het zo zijn dat je de opnamestudio in Amsterdam wilt huren buiten deze tijden om (creativiteit kent geen tijd), dan neem je gewoon vooraf contact met ons op. We nemen dan samen met jou de mogelijkheden door, om je zo op maat verder te kunnen helpen.

Krijg je trek tijdens het maken van die laatste track, of heb je gewoon wat te eten nodig om je hersenen weer optimaal te laten werken en je creativiteit te optimaliseren? Dan kun je gewoon terecht aan de bar. Daar serveren we verschillende broodjes en je kunt hier van alles te drinken vinden. Je hoeft de muziekstudio zelf dus niet uit en dat betekent dat je binnen korte tijd weer gewoon verder kunt.

Creativiteit benutten in de muziek studio in Amsterdam

Onze muziek studio in Amsterdam Noord is opgezet door en voor artiesten. Dat betekent dat je overal inspiratie kunt vinden, kunt overleggen met ons over de mogelijkheden en ideeën op kunt doen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om onderdeel te worden van ons netwerk. Wij bouwen samen met onze artiesten aan een community van creatief Amsterdams talent, om zo samen te groeien of samenwerkingen mogelijk te maken. Dit is overigens geheel vrijblijvend; wil je gebruikmaken van onze music studio in Amsterdam en wil je géén onderdeel worden van de community, dan kan dat ook gewoon.

Bij ons kies je zelf wat je wilt. Zo wordt de muziek studio huren in Amsterdam betaalbaar, leuk én biedt het alle mogelijkheden om je creatief talent te ontwikkelen en te benutten.

shutterstock_1932424919.jpg

Ga jij vandaag nog aan de slag?

Wil jij gebruikmaken van een professionele opnamelocatie en wil je onze muziekstudio huren in Amsterdam Noord? Dan kun je dit gewoon direct online regelen. Via de website ga je naar het boekingsformulier en kies je zelf de datum en tijd wanneer deze beschikbaar zijn. Heb je vragen over onze muziekstudio in Amsterdam of wil je meer weten voordat je boekt? Dan neem je gewoon contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Thanks for submitting!

bottom of page