top of page

Opnamestudio in Amsterdam

Opnamestudio in Amsterdam; de plek om creativiteit te benutten en ontwikkelen

Ben je op zoek naar een opnamestudio in Amsterdam? Als groeiend of aanstormend talent heb je waarschijnlijk nog geen enorm budget. De meeste opnamestudio’s in Amsterdam hebben daar lak aan. Je betaalt gewoon het volle pond en dat betekent dat je de artiestendroom vaak al kunt vergeten voordat je de eerste echte stappen hebt kunnen zetten.

Bij Strayed Hills Studios Amsterdam zijn we daar klaar mee. Daarom hebben we een opnamestudio in Amsterdam opgezet met bijzonder lage tarieven. Je hebt al een opnamestudio vanaf € 25 per uur, met alle mogelijkheden om apparatuur te gebruiken, te netwerken en je talent echt te benutten. We worden niet voor niets een creatieve broedplaats voor muzikanten genoemd. Bij ons zie je direct dat de opnamestudio in Amsterdam opgezet is voor én door artiesten. Daarmee maken we het verschil door een community te zijn voor creatief talent in Amsterdam; bij ons heb je de ruimte en mogelijkheid om je talent te ontwikkelen, te benutten en te combineren met het talent van anderen.

Hoe maakt onze opnamestudio in Amsterdam Noord het verschil?

De scherpe prijzen houden in dat de drempel bij ons aanzienlijk lager is. Toch hebben we er alles aan gedaan om het tegelijkertijd hufterproof te houden. Zo maken we gebruik van beveiligingscamera’s en is er altijd genoeg personeel op locatie om de veiligheid van iedereen te garanderen. Daarnaast betekent dit dat er altijd iemand is om je te helpen wanneer je vragen hebt of iets niet werkt.

Tel daar vooral onze bar bij op. Krijg je trek tijdens het werken aan je nieuwe track en wil je geen lange onderbreking omdat je niet uit je flow wilt vallen? Dan haal je gewoon een broodje en wat te drinken bij onze bar. Zo kun je direct verder met het maken van je volgende nummer waarmee je door gaat breken in de toplijsten.

Onze locatie is daarnaast een groot voordeel voor onze gebruikers. De ligging in het stationsgebied betekent concreet dat je ons altijd makkelijk kunt bereiken met de fiets, auto én zelfs het openbaar vervoer. Je komt niet snel voor een gesloten deur te staan. Onze opnamestudio in Amsterdam Noord is geopend van 9 uur ’s morgens tot 9 uur ’s avonds en dat zeven dagen per week. Heb je de studio buiten deze uren nodig? Dan neem je gewoon even contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Als artiesten begrijpen wij als geen ander dat creativiteit zich niet aan de klok houdt.

Waarom kies jij voor onze opnamestudio in Amsterdam Noord?

Strayed Hills Studios is meer dan een opnamestudio in Amsterdam Noord. Bij ons kun je je aansluiten bij een community van getalenteerde artiesten. Je vindt inspiratie, mogelijkheden om je talent te ontwikkelen en te benutten en dat alles in een rustige, veilige en leuke omgeving. Ben jij klaar om door te breken als artiest, maar heb je daar eerst een betaalbare en goede opnamestudio in Amsterdam nodig? Dan openen wij onze deuren graag voor je, zodat je direct aan de slag kunt met kwalitatieve apparatuur zodat je alles uit je talent kunt halen.

shutterstock_1932424919.jpg

Ga jij vandaag nog aan de slag?

Als opnamestudio in Amsterdam Noord maken we het graag makkelijker voor jou. Daarom kun je de studio gewoon boeken via het internet. Je opent de website en je kunt direct door naar het boekingsformulier. Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je meer informatie? Dan neem je gewoon contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen. Als creatieve broedplaats voor muzikanten en producers heten we je graag welkom.

Thanks for submitting!

bottom of page