top of page

Recording Studio Amsterdam

Recording Studio Amsterdam; creatieve broedplaats voor muzikanten

Ben jij een creatief talent in Amsterdam en zoek jij een manier om jezelf op te werken tot een herkend en gerenommeerd artiest? Dan is het tijd om eens te kijken bij de recording studio in Amsterdam van Strayed Hills Studios. Strayed Hills Studios staat bekend als creatieve broedplaats voor producers/muzikanten en is daarmee veel meer dan de gemiddelde recording studio in Amsterdam Noord. Zie ons als het begin van je netwerk. Maak gebruik van een betaalbare opnamestudio die door alle talenten gebruikt kan worden om te experimenteren, te groeien of gewoon om inspiratie op te doen. We zijn meer dan je opstap naar het grote toneel; we zijn dé plek om je eigen creativiteit te hervinden, ontwikkelen en te benutten.

Waarom de recording studio in Amsterdam?

Heb jij veel talent? Dan betekent dit lang niet altijd dat je daar ook iets mee kunt. Om je talent te laten bloeien, heb je namelijk een podium nodig en moet je herkend worden zodat je een stapje hogerop kunt komen. Met de hoge prijzen en heftige drempels van de grotere opnamestudio’s is dat lang niet altijd mogelijk. Strayed Hills Studios is de perfecte creatieve broedplaats voor als je digitale muziek wilt produceren. Wist je dat wij ook regelmatig events organiseren?

Dat is waarom Strayed Hills Studios opgericht is als recording studio in Amsterdam Noord. Bij ons vind je lage prijzen voor het gebruik van de studio. Je vindt hier ook duidelijke huisregels, zodat iedereen gewoon op zijn of haar gemak kan werken, testen, experimenteren of verder kan werken aan het netwerk. Op die manier kun je jouw talent benutten en kun je direct eens links en rechts kijken naar samenwerkingen, feedback of frisse ideeën om te implementeren in jouw stijl.

Een gemoedelijke en creatieve recording studio in Amsterdam Noord

Zoek jij een recording studio in Amsterdam die meer te bieden heeft dan de gemiddelde ingedeelde hokken voorzien van apparatuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wat te denken van de bar waar je altijd broodjes en drinken kunt halen, zodat je weer opgeladen aan het werk kunt? Of het feit dat wij samen aan het werk zijn om een community op te bouwen met talenten en artiesten uit Amsterdam, om zo elkaars creativiteit te stimuleren, maar alleen wanneer je dat zelf wilt? Of de veiligheid die we kunnen garanderen omdat we beveiligingscamera’s hebben en er altijd genoeg personeel aanwezig is om jou verder te helpen?

Daarnaast ligt onze recording studio in Amsterdam in het stationsgebied. Daarmee kun je ons gemakkelijk bereiken, ongeacht of je met de fiets, auto of het openbaar vervoer komt. De kans is overigens klein dat je voor een gesloten deur komt te staan; we hebben de deuren geopend van 9 uur ’s morgens tot 9 uur ’s avonds en dat zeven dagen per week. In overleg kunnen we je ook buiten deze tijden ontvangen; creativiteit is immers niet aan de klok gebonden.

Het mag duidelijk zijn dat Strayed Hills Studios niet zomaar een recording studio in Amsterdam is. We zijn een opnamestudio die ontwikkeld is door en voor artiesten, waarbij iedereen welkom is zolang de regels nageleefd worden. Wij zijn een groeiend netwerk met Amsterdamse artiesten en nodigen jou uit om daarvan te profiteren en hieraan mee te werken.

shutterstock_1932424919.jpg

Boek direct online!

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je vragen over wat wij als recording studio in Amsterdam Noord kunnen bieden voor jou? Dan neem je gewoon eens contact met ons op. Wil je direct boeken? Dan kan gewoon via het internet! Je boekt al een studio voor € 25 per uur zodat je direct tegen een zeer aantrekkelijk tarief aan de slag kunt met het ontwikkelen en benutten van jouw talenten!

Thanks for submitting!

bottom of page